cleaning AND HYGIENE products

DEVELOPMENT

MANUFACTURING

 DISTRIBUTION

Foam Hand Soap Original

20 december 2017

Americol is gespecialiseerd in ontwikkeling, productie en distributie van huidverzorging en handhygiëne producten. Het omvangrijke assortiment voor wasruimte en industrie bestaat uit beschermende crèmes, handreinigers, schuimzepen en verzorgende crèmes.

Uitbreiding assortiment
Het assortiment voor sanitaire handhygiëne bestaat uit vloeibare gelzepen en schuimzepen, en is opnieuw uitgebreid. Foam Hand Soap Original is vanaf deze maand uit voorraad leverbaar in 1 liter cartridges, met 6 cartridges per doos.
 
Zuinig in gebruik
Door de geconcentreerde samenstelling en hoge capaciteit is de schuimende zeep zeer geschikt voor drukbezochte wasruimten. De PRO-1000 dispenser doseert 0,4 ml per keer, voldoende voor 2.500 handwassingen.
 
Duurzaam, hygiënisch, gebruiksvriendelijk
Deze luxe schuimende handzeep voor dagelijks gebruik is geformuleerd met een fris parfum. De opvouwbare cartridges worden volledig geleegd, waardoor afval wordt geminimaliseerd. Voor optimale hygiëne is op iedere cartridge een pomp gemonteerd. Hiermee zijn  de gesloten cartridges direct gebruiksklaar en is het dispensersysteem uiterst gebruiksvriendelijk.
 
Het PRO-1000 dispenser systeem is leverbaar in de kleuren wit en zwart.